Endelig en positiv nyhet til negative tenkere

Endelig en positiv nyhet til negative tenkere

I Den lille boken om dårlig humør kan du ramse opp de dårlige sidene til alle fra sjefen til partneren din. Og endelig kan du få ned på papiret hvordan du kjenner igjen en idiot i kassakøen eller skiløya. Ja, her kan du skrive, krysse og tegne ut alt og alle som irriterer deg - over mer enn 100 befriende sider. Prøv boken i praksis under om du vil vinne et eksemplar, irriterende langsomt levert til deg med post.

Sjamanen i stjerneregn

Sjamanen i stjerneregn

Bli med på en forrykende reise til Asias sentrum og les den fascinerende historien om en unik kultur som har nådd ut til verden gjennom blant annet strupesang og sjamanisme. Men hvor finner man sjamanene? Hva holder de på med? Hvem er de? Den kritikerroste reiseforfatteren B. MiRee Abrahamsen setter kursen mot Tyva, et lite bortgjemt hjørne av Sibir, for å finne svar.

Juletrefest i fortidens utkant-Norge

Juletrefest i fortidens utkant-Norge

Med Der ingen skulle tru at nokon kunne bu har han fortalt seg inn i hjertene våre. Nå er Oddgeir Bruaset aktuell med Du grøne, glitrande - ei hyllest til juletreet, hvor han deler gripende historier om juletradisjoner og minner fra hele Norge. I dette utdraget får vi bli med på juletrefest i fortidens utkant-norge, et av bokens 18 kapitler som fyller deg med nostalgi og julestemning.

Lag eventyrlige konstruksjoner med Oppfinneren

Lag eventyrlige konstruksjoner med Oppfinneren

Hver torsdagskveld frem til jul får du bli med til Erik Alfred Tesakers fantastiske univers i andre sesong av Oppfinneren på NRK. Her møtes tradisjonsteknikker og kreativitet i utformingen av eventyrlige konstruksjoner. I boken I Erik Alfred verksted deler han en rekke av oppskriftene fra serien. Her er både prosessen og resultatet fylt med god underholdning - for eksempel når du lager denne høytflyvende propellen!