Lesepanelet: «De som er elsket» av Victoria Hislop

Det er for dere lesere at vi gir ut bøker! Derfor ønsker vi å invitere ivrige lesere til å si meningen sin om bøker som kommer, slik at vi kan fortsette å utvikle vår utgivelsesliste etter deres smak og preferanser.

De som er elsket.png

Månedens bok: De som er elsket av Victoria Hislop

Neste bok som venter på Lesepanelets vurderinger er skrevet av en av de mest populære forfatterne i Norge de siste ti årene. Victoria Hislops De som er elsket har fått fantastisk mottakelse på originalspråket, og tidlig i høst lanseres endelig den oversatte versjonen. Meld deg på under om du vil prøvelese den nyeste boken fra forfatteren av bøker som Øya, Hjemkomsten og Tråden.

De som er elsket lanseres 9. september

Hislop vever sammen en episk fortelling om familie, motstand og vanskelighetene som tusenvis av grekere sto overfor fra 1941 og fremover. Dette er definitivt en bok for deg som elsker historiske romaner og komplekse familiesagaer. Varmt anbefalt.
— The Book Review Café

Slik fungerer det: Fyll ut skjemaet under, inkludert søknaden helt nederst. Huk av hvilke sjangre du ønsker å motta leseeksemplarer av, dersom du blir valgt ut til lesepanelet. Det er gratis å være med i lesepanelet. Som medlem av lesepanelet får du en gang i blant tilbud om leseeksemplarer på bøker som snart lanseres. Dersom du takker ja til boken du får tilbud om, er det din oppgave å skrive en liten vurdering når du har lest den ferdig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Navn *
Navn
Hva slags bøker leser du?
Skriv noen linjer om hvorfor du ønsker å være en del av Vigmostad & Bjørkes lesepanel her:
Victoria Hislop  er en av moderne tids mestselgende forfattere i Norge, og hadde tre romaner inne på Bok365s 10-årsliste over skjønnlitterære bestselgere. Den britiske forfatteren erobret bestselgerlistene internasjonalt med debutboken «Øya», som utkom på norsk i 2007. Hun har senere utgitt «Hjemkomsten» (2009), «Tråden» (2012) og «Soloppgang» (2014), samt novellesamlingene «En aften på Kreta» (2011), «Siste dans og andre fortellinger» (2013) og «Postkort fra Hellas» (2017). Forfatteren bor i England og på Kreta.

Victoria Hislop er en av moderne tids mestselgende forfattere i Norge, og hadde tre romaner inne på Bok365s 10-årsliste over skjønnlitterære bestselgere. Den britiske forfatteren erobret bestselgerlistene internasjonalt med debutboken «Øya», som utkom på norsk i 2007. Hun har senere utgitt «Hjemkomsten» (2009), «Tråden» (2012) og «Soloppgang» (2014), samt novellesamlingene «En aften på Kreta» (2011), «Siste dans og andre fortellinger» (2013) og «Postkort fra Hellas» (2017). Forfatteren bor i England og på Kreta.