Bli med i Vigmostad & Bjørkes lesepanel:


Det er for dere lesere at vi gir ut bøker! Derfor ønsker vi å invitere ivrige lesere til å si meningen sin om bøker som kommer, slik at vi kan fortsette å utvikle vår utgivelsesliste etter deres smak og preferanser.

vundersmed.png

Første bok ut: Vundersmed av Jessica Townsend!

Lesepanelet lanseres med en ordentlig godbit, nemlig barne- og ungdomsromanen det er knyttet aller høyest forventninger til i 2019. Meld deg på under for å lese oppfølgeren til fjorårets sensasjonelle debut Ingenlund før alle andre! Vundersmed lanseres 20. mai.

«… En enestående oppfølger til den eventyrlige Ingenlund!»
— The Guardian

Slik fungerer det: Fyll ut skjemaet under, inkludert søknaden helt nederst. Huk av hvilke sjangre du ønsker å motta leseeksemplarer av, dersom du blir valgt ut til lesepanelet. Det er gratis å være med i lesepanelet og vi plukker ut 10 lesere i første runde. Som medlem av lesepanelet får du en gang i blant tilbud om leseeksemplarer på bøker som snart lanseres. Dersom du takker ja til boken du får tilbud om, er det din oppgave å skrive en liten vurdering når du har lest den ferdig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Navn *
Navn
Hva slags bøker leser du?
Skriv noen linjer om hvorfor du ønsker å være en del av Vigmostad & Bjørkes lesepanel her:

Kontaktinformasjon lagres for å kunne sende tilbud om leseeksemplarer til Lesepanelets medlemmer. Les vår personvernserklæring her.