Intervju med Eskil Kjos Fjell

Intervju med Eskil Kjos Fjell

Eskil Kjos Fjell er en av vårens to spennende debutanter på Vigmostad & Bjørke. Hans roman Moderne tapet forteller den gripende og dypt ironiske historien om en mann ved navn Zygmunt Svensson. Gjennom en rekke ulike tildragelser får leseren et bilde av Zygmunts tilværelse og hvor han er på vei. Til sammen danner bitene en fortelling om det moderne liv, slik det alltid er i oppløsning.

- Kvart ord i denne boka er sant

- Kvart ord i denne boka er sant

22. januar debuterer den 58 år gamle bonden Per Helge Genberg frå Levanger med ei sterk, sår og djupt personleg forteljing. Finna kyrkjedøra i meg handlar om å føla seg annleis, om å oppdaga si homofile legning i ein alder av 13, om gudstru, om sauer og om kjærleik. Her kjem ordet «virkelighetslitteratur» til sin rett: «Kvart ord i denne boka er sant», seier forfattaren sjølv.  

Hege Norman-Stormbringer

Hege Norman-Stormbringer

Når Hege Norman-Stormbringer ikke skriver dessert- og kakebøker, lærer folk å henge fra yogatau i taket, isbader i Mjøsa, står på hodet eller går på rollerblades, så oppdrar hun fem barn og én hund. Nå er hun også blitt romanforfatter, og debuterer like så godt med en hel serie serie fylt med humor, kjærlighet og ekte hverdagsutfordringer. Selv beskriver "Ekte fotballfruer"-forfatteren seg som en "enkel kvinne fra skogen".