Begivenhetsrik bokhøst!

Her samler vi løpende arrangementene som venter våre bokaktuelle forfattere denne høsten. Først ut er debutantene Long Litt Woon og Maja Hattvang, samt den amerikanske stjerneforfatteren Jennifer Niven. 

 

SORGMUNTERT OM SOPP MED LONG LITT WOON

long3.jpg

Long Litt Woon har fått overstrømmende respons for boken Stien tilbake til livet, en original og overraskende beretning om hvordan soppuniverset ble veien ut av sorgen da forfatteren mistet mannen sin. Long Litt Woon skal delta på flere arrangementer i ukene fremover:

18.09 kl 17.30: Bokforedrag på Deichmanske bibliotek: http://bit.ly/bokforedrag-deichmanske

27.09 kl 17.00: Møt Long Litt Woon på Norli i Universitetsgata: http://bit.ly/norli-universitetsgata

14.10 kl 13.00: Bokforedrag på Deichmanske Majorstuen: http://bit.ly/bokforedrag-majorstuen

For meg er dette en av høstens aller mest interessante utgivelser. En liten skatt som bør oppleves
— Belinda E. Kjernli (Bokvrimmel)
 

JENNIFER NIVEN TIL NORGE

21. september kommer den amerikanske stjerneforfatteren Jennifer Niven til Norge. Her vil hun bokbades sammen med Monika Steinholm på Litteraturhuset i Oslo, samt delta på minglefest på Ugla dagen etter. Niven har skrevet bøker for voksne og ungdom, både fiksjon og sakprosa. Hun er mest kjent som "young adult"-forfatter og titlene «Dager med blå himmel/All the Bright Places» og «Fordi du ser meg/Holding Up the Universe». 

Forfatterfoto_Jennifer Niven_credit Louis Kapeleris.jpg

Bokarrangementer med Jennifer Niven


21. september klokken 19.00

Litteraturhuset i Oslo: Bokbad med Jennifer Niven, som også skal delta i samtale med den norske ungdomsbokforfatteren Monika Steinholm. Les mer: http://bit.ly/jennifer-niven-litteraturhuset

22. september kl 16.30

Minglefest med høytlesning på Ugla bar i Kristian August gate 7. Les mer og meld deg på her: http://bit.ly/minglefest-niven

 

Les mer om Jennifer Nivens romaner her

NATURLIG HUDPLEIE MED MAJA HATTVANG

Maja Hattvang har fått mye oppmerksomhet for Naturlig nok, en inspirerende og innbydende bok om hjemmelaget hudpleie. I boken lærer hun deg hvordan du lager alt fra kremer og salver til såper og ansiktsmasker med naturlige ingredienser hjemme på kjøkkenbenken. Godt for miljøet, huden og lommeboken! Neste helg tar hun med seg hjemmelagede kroppskremer og sin fineste penn til Fashion Week i Strømmen og StudioBazar på St. Hanshaugen i Oslo.

maja9.png

Lørdag 18. september kl 12.00 - 15.00 på Strømmen Fashion Week:
http://bit.ly/maja-hattvang-strommen

maja8.png

Søndag 19. september kl 12.00 på StudioBazarhttp://bit.ly/hattvang-studio-bazar

Naturlig nok Cover.jpg